Comment appliquer votre tatouage éphémère ?
Tout savoir

Hoe breng je je efemere tattoo aan?

Elke duurzame efemere tattoo van The Flash Tattoo is een unieke kans om je stijl te laten gelden met een ultrarealistische tattoo die 1 tot 2 weken blijft zitten.

Voor een perfecte applicatie en een onberispelijk resultaat, hier is onze stap-voor-stap gids:


Reinig je huid: Gebruik het doekje dat bij je bestelling geleverd wordt om de huid waarop je de tattoo wilt aanbrengen grondig te reinigen. Deze stap is essentieel om ervoor te zorgen dat de tattoo goed blijft zitten. Eén doekje kan gebruikt worden om 2 tot 3 tatoeages aan te brengen, afhankelijk van de grootte van de tatoeage.

Laten drogen: Wees geduldig, je moet het vocht in het doekje laten drogen. Wacht één minuut tot de huid volledig droog is voordat je je tattoo aanbrengt.

Verwijder de beschermfolie : Haal de tattoo uit de bescherming en verwijder voorzichtig de beschermfolie van de tattoo.

Breng de tattoo aan : Plaats het kleverige deel van de tattoo op het gekozen deel van de huid. Zodra de tatoeage op zijn plaats zit, vermijd dan beweging want het transferproces zal beginnen.

Bevochtig de tatoeage : Gebruik een vochtige doek, tik zachtjes op de tatoeage voor ongeveer 30 seconden totdat het volledig is overgebracht op je huid.

Wacht en bewonder: Duurzame The Flash Tattoo tatoeages hebben ongeveer 24 uur nodig om zich te openbaren. Aanvankelijk transparant, zal de tattoo donkerder worden in de uren na het aanbrengen om zwart of donkerblauw te worden, afhankelijk van de PH van je huid.


Application tatouage éphémère

Aanbrengen van de Flash Tattoo


Révélation tatouage éphémère
Onthulling van de Flash Tattoo na 24 uur



Hier zijn ook enkele tips om de ervaring en de duur van je efemere tattoo te optimaliseren:

Vermijd behaarde plekken : hoe gladder de huid, hoe beter de tattoo zal hechten en blijven zitten. Als je het tattoogebied wilt scheren, doe dit dan 24 uur voordat je de tattoo aanbrengt.

Breng de tattoo 's ochtends aan: Als je de tattoo aan het begin van de dag aanbrengt, kan de huid ademen en kan de tattoo goed hechten.

Bedekje tattoo de eerste nacht : Om onbedoelde overdracht naar een ander deel van het lichaam te voorkomen, bedek je je tattoo de eerste nacht na het aanbrengen met een kledingstuk.

Zweten : Zweten kan het verdwijnen van de tattoo versnellen.

Aanbrenggebied: Afhankelijk van het gebied van het lichaam dat je kiest, zal de tattoo langer of korter zichtbaar blijven. Gebieden die minder worden blootgesteld aan wrijving zullen langer zichtbaar blijven.

Tatouage éphémère longue durée The Flash Tattoo

Exfoliëren: Wanneer de tatoeage op natuurlijke wijze begint te vervagen, kun je het gebied voorzichtig exfoliëren om het vervagen te versnellen.

Houd er rekening mee dat ieders huid uniek is en dat de duur van een tatoeage per persoon kan verschillen. Geniet van de ervaring en aarzel niet om je tatoeages met ons te delen op onze sociale netwerken.


Tatouage citation The Flash Tattoo

Terug naar blog