Cadeau de Noël inoubliable : offrez un tatouage éphémère
Tout savoir

Een onvergetelijk kerstcadeau: een efemere tatoeage

De feestdagen naderen snel en het is tijd om na te denken over de cadeaus die je je dierbaren gaat geven. Als je op zoek bent naar een origineel en trendy idee voor Kerstmis, waarom kies je dan niet voor een efemere tattoo? In dit artikel leggen we de voordelen uit van efemere tatoeages als uniek en origineel cadeau en geven we je enkele ideeën voor ontwerpen om je kerst onvergetelijk te maken.

Efemere tatoeages: een gedenkwaardig cadeau

Een tijdelijke tattoo is het perfecte alternatief voor een traditionele tattoo. Tijdelijke tatoeages geven de drager de mogelijkheid om zijn persoonlijkheid uit te drukken zonder een verbintenis op lange termijn aan te gaan, of om zijn keuze te bevestigen voor hij het echte werk krijgt. Er is een breed scala aan ontwerpen beschikbaar, van de meest klassieke tot de meest originele met bloemen, realistische of leuke stijlen, en ze kunnen op verschillende delen van het lichaam worden aangebracht volgens individuele voorkeuren voor een originele look die 100% spijtvrij is.

Tatouage père noël

Als kerstcadeau voor onder de boom hebben efemere tatoeages verschillende voordelen:

  • Originaliteit: het aanbieden van een efemere tattoo is een ongewoon idee dat de persoon aan wie je het geeft zeker zal verrassen en hem of haar zelfs kan aanmoedigen om later te beslissen om een echte tattoo te nemen.

  • Flexibiliteit: omdat het maar een paar dagen tot een paar weken duurt, afhankelijk van de locatie, kun je met efemere tatoeages experimenteren met verschillende stijlen en ontwerpen zonder er op uitgekeken te raken, en ben je zeker van je keuze als je naar de tatoeëerder gaat.

  • Betaalbaarheid: efemere tattoos zijn veel minder duur dan permanente tattoos, waardoor ze een betaalbaar geschenk zijn voor iedereen, en waardoor je verschillende tijdelijke tattoos kan aanbieden voor maximaal plezier.

Efemere tattoo ideeën voor een unieke kerst

Een efemere tattoo geven met Kerstmis kan niet eenvoudiger! Het enige wat je moet doen is één of meerdere ontwerpen kiezen die in de smaak zullen vallen bij de persoon aan wie je ze geeft. Hier zijn enkele ideeën om je te helpen bij je keuze:

Vakantiemotieven

Om in de kerstsfeer te blijven, waarom kies je niet voor een tekening van een kerstboom, sneeuwvlokken of de kerstman, of waarom geen tatoeage met een vallende ster? Deze kortstondige tatoeages kunnen tijdens de hele feestperiode gedragen worden en zullen een feestelijk tintje geven aan het uiterlijk van de persoon die ze draagt.

Tatouage flocon Noël


Symbolische ontwerpen of geluksbrenger

Als je een tijdelijke tattoo met een speciale betekenis wilt geven, ga dan op zoek naar ontwerpen zoals een veer, oneindigheid, de levensboom, een klavertjevier of een paar dobbelstenen... De mogelijkheden zijn eindeloos, want er zijn talloze ontwerpen voor efemere tatoeages, en ze zullen een positieve boodschap overbrengen aan de ontvanger. Geluk, spiritualiteit of een tatoeage van bloemen- jij beslist wat het ideale geschenk is!

Tatouage cadeau papillon


Gepersonaliseerde tatoeages

Om je cadeau nog unieker te maken, kan je er ook voor kiezen om een efemere tatoeage te personaliseren met de voornaam, initialen of een citaat dat dierbaar is voor de persoon die je wil verrassen. Ga op onze website naar de rubriek Personaliseer een tattoo en vertel ons over je project! Houd er wel rekening mee dat deze optie niet op het laatste moment kan worden uitgevoerd, omdat dit meerdere gesprekken met ons team en wat productietijd vereist,

Tatouage pour Noël

Hoe geef je efemere tatoeages met Kerstmis?

Nu je het ideale ontwerp voor je efemere tattoo hebt gekozen, hoef je het alleen nog maar op een creatieve en originele manier aan te bieden. Hier zijn een paar suggesties:

  • De Flash Tattoo tatoeages worden verkocht in zeer originele, versierde zakjes, dus je kunt de tatoeages direct weggeven of ze bijvoorbeeld personaliseren met een strik. Je kunt natuurlijk alles in cadeaupapier verpakken zodat het een verrassing blijft tot je het pakketje openmaakt.
  • Doe er een briefje bij: onze tatoeages worden geleverd met instructies over hoe je ze moet aanbrengen en verzorgen. Vergeet niet om deze in je cadeauverpakking te stoppen en er een klein briefje voor Kerstmis aan toe te voegen als je dat leuk vindt.
  • Bied verschillende ontwerpen aan: door een gevarieerde keuze aan ontwerpen aan te bieden, kun je je geliefde toestaan regelmatig van tatoeage te wisselen afhankelijk van hun stemming, terwijl ze bij elke nieuwe toepassing aan jou denken. En aangezien de tatoeages ongeveer 2 weken blijven zitten, is dit cadeau niet zo vluchtig als wat. Het kan enkele weken tot enkele maanden blijven zitten, afhankelijk van het aantal tatoeages!

    Tatouage éphémère Noël

De voordelen van efemere tatoeages als kerstcadeau

Als je ervoor kiest om je dierbaren tijdens de feestdagen efemere tatoeages te geven, geef je hen een heleboel voordelen:

  1. Druk je persoonlijkheid op een originele manieruit: efemere tatoeages zijn een uitstekende manier om je stijl, smaak en voorkeuren te laten zien. Ze laten je ook toe om teexperimenteren met verschillende ontwerpenvoor je beslist om een permanente tattoo te nemen. Voor jongere mensen zijn efemere tattoos ook een uitstekend alternatief om te wachten tot je oud genoeg bent om een echte tattoo te nemen.

    Tatouage éphémère sous le sapin

  2. Een trendy look: de laatste jaren zijn efemere tatoeages steeds populairder geworden en worden ze nu beschouwd als een echt modeaccessoire. Door dit cadeau te geven, zul je zeker alle generaties aanspreken. De verscheidenheid aan ontwerpen betekent dat je elke keer weer een schot in de roos hebt.

  3. Laatje creativiteit de vrije loop: dankzij tijdelijke tatoeages kan je unieke en originele ontwerpen dragen. Je hoeft niet langer op zoek te gaan naar een ongewoon cadeau-idee: je hebt het al gevonden en je gaat de blits maken met Kerstmis!

    Tatouage pour Noël à partager

Zoals je ziet is de keuze voor een efemere tatoeage als kerstcadeaueen origineel idee waar je geliefden zeker blij mee zullen zijn. Ze zullen niet alleen hun persoonlijkheid op een unieke manier kunnen uitdrukken, maar ze zullen ookeen trendy look kunnendragen die nog betaalbaar is, wat het nog leuker maakt. Dus aarzel niet en leg dit jaar een beetje fantasie onder de boom!

Terug naar blog