Les tatouages temporaires : combien ça coute ?
Tout savoir

Hoeveel kosten tijdelijke tatoeages?

Heb je er altijd al van gedroomd om een tatoeage te laten zetten, maar aarzel je om een levenslange verbintenis aan te gaan? Angst voor naalden, de kosten, spijt, of gewoon nog niet klaar om de sprong te wagen: tijdelijke tattoos zijn de perfecte oplossing voor jou! Ze bieden een betaalbaar alternatief voor permanente tatoeages, zodat je jezelf kunt verwennen zonder beperkingen. Of je nu verschillende ontwerpen wilt uitproberen voor je de sprong waagt of om een vleugje stijl aan je look toe te voegen, tijdelijke tattoos zijn de perfecte optie, zoals we in dit artikel zullen zien.


De verschillende soorten tijdelijke tattoos en hoe lang ze blijven zitten

Er zijn verschillende soorten tijdelijke tattoos, elk met hun eigen levensduur, prijs en techniek. Bij The Flash Tattoo bieden we tijdelijke tatoeages van de hoogste kwaliteit, die lang meegaan en gebruik maken van innovatieve technologie tegen een betaalbare prijs. Onze tatoeages zijn 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid, afhankelijk van de gekozen locatie. Door de eerste laag van de opperhuid te penetreren, bieden onze tijdelijke tattoos adembenemend realisme met een langdurig, bestendig resultaat. In feite verslechteren The Flash Tattoo tattoos niet bij dagelijks wrijven en zijn ze volledig waterproof in zowel zoet als zout water. Deze tijdelijke tattoos zijn perfect als je enkele dagen tot enkele weken wil genieten van een getatoeëerde look, of als je wil experimenteren met verschillende ontwerpen voor een speciale gebeurtenis of gewoon om jezelf te verwennen.


Tatouage temporaire oiseau colibri



Tijdelijke tattoo prijzen bij The Flash Tattoo

Bij The Flash Tattoo bieden we een breed gamma tijdelijke tattoos aan tegen betaalbare prijzen. Onze tattoos worden gecreëerd in samenwerking met artiesten, tatoeëerders en illustratoren om een catalogus van unieke en originele ontwerpen aan te bieden. Onze samenwerkingen stellen ons in staat om regelmatig nieuwe druppels aan onze tattoo-collecties toe te voegen. Daarom vind je in onze catalogus een brede waaier aan tattoo stijlen, met het werk van verschillende artiesten. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van tijdelijke tattoos zonder de bank te breken, dus hier zijn de prijzen van onze tijdelijke tattoos:

  • Prijs mini tattoo 3x3cm The Flash Tattoo : 4,90€
  • Prijs medium tattoo 5x5cm The Flash Tattoo : 6,90€
  • Prijs medium tattoo 8x4cm The Flash Tattoo : 9,90€
  • Prijs grote tattoo 10x10cm The Flash Tattoo : 14,90€
  • Prijs maxi tattoo 15x10cm The Flash Tattoo : 19,90€


    Tatouage temporaire floral prix


Kies uit een verscheidenheid van ontwerpen en stijlen

Bij The Flash Tattoo begrijpen we dat iedereen een andere smaak en voorkeur heeft als het op tatoeages aankomt. Door kunstenaars de opdracht te geven originele ontwerpen te maken, kunnen we onze klanten unieke, bijna op maat gemaakte ontwerpen aanbieden voor de juiste prijs. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische tattoo voor een discrete look of een gedurfder ontwerp voor een meer zichtbaar lichaamsdeel, bij ons zit je goed. Ontdek onze collectiemust-have efemere tattoos: je vindt quotes, symbolen, mandala's, geometrische tattoos, dierentattoos, bloemmotieven en meer... Laat je creativiteit de vrije loop en kies een unieke look die bij je past uit onze honderden tijdelijke tattoo ontwerpen van The Flash Tattoo.

Tatouage temporaire papillon femme




Tips voor het kiezen en aanbrengen van je tijdelijke tattoo

Voor je een tijdelijke tattoo kiest, is het belangrijk om met een paar dingen rekening te houden: je verlangens van het moment zijn je beste bondgenoten! Vertrouw op jezelf, laat je persoonlijkheid doorschijnen en geniet vooral, want deze tattoos zijn vluchtig, dus neem geen risico's!
Denk na over de plaatsing van de tattoo. Wil je dat hij zichtbaar is met een vrij grote tattoo, of wil je hem gemakkelijk kunnen verbergen met een discrete minimalistische tattoo? Als je eenmaal je tattoo gekozen hebt, zorg er dan voor dat je de instructies voor het aanbrengen volgt om ervoor te zorgen dat je tattoo zo lang mogelijk blijft zitten. Bij je The Flash Tattoo bestelling ontvang je gedetailleerde instructies over hoe je je tattoo aanbrengt, alsook doekjes om je huid voor te bereiden alvorens je tijdelijke tattoo aan te brengen.
Om je tattoo aan te brengen, reinig je het gekozen gebied met het bijgeleverde doekje en wacht je 1 minuut tot de huid volledig droog is. Je kan nu de tattoo met de grijze en kleverige kant naar beneden op je huid plaatsen. Bevochtig de tattoo met een vochtige doek of spons gedurende 30 seconden. Verwijder het papier zodra de tattoo op je huid is aangebracht. De tattoo zal lichtgrijs of zelfs transparant zijn op het moment van aanbrengen: dit is normaal! De tattoo zal zichzelf onthullen in de 24 uur die volgen op het aanbrengen voor een ultra-realistisch effect en een zeer donkere kleur.

(gif vlammend hart)

Geniet van alle seizoenen in stijl met tijdelijke tattoos

De zomer is het perfecte seizoen om te experimenteren met tijdelijke tattoos, maar tattoo hunkeringen wachten niet altijd op de vakantie en de zon! Je kan het hele jaar door tijdelijke tattoos dragen om jezelf een stijlvolle look te geven die verandert met de seizoenen en je verlangens. Net lang genoeg voor jou om te beslissen om door de deur van een tatoeagesalon te lopen, of om vrijblijvend te profiteren van efemere ontwerpen. Met tijdelijke tatoeages kun je zijn wie je wilt zijn en je wordt vooral niet in een hokje gestopt: je bent vrij om de stijl, het ontwerp en de plaats op je lichaam te veranderen wanneer je maar wilt. Wees niet bang omje creativiteit te uiten en je te onderscheiden van de massa, want met tijdelijke tatoeages zijn de mogelijkheden eindeloos en er komt geen einde aan het plezier dat je kan beleven aan een lage prijs.

Tatouage temporaire pour l'été

Langhoudendetijdelijke tattoos zijn een betaalbaar alternatief voor permanente tattoos. Bij The Flash Tattoo vind je ultra-realistische tijdelijke tattoos in verschillende stijlen dankzij samenwerkingen met artiesten en tatoeëerders die onze collecties uniek en origineel maken. Nu je alles weet over onze tijdelijke tattoos, is het aan jou omje creativiteit uit te drukken en je stijl tot leven te brengen met tattoos vandaag!

Terug naar blog