Envol céleste : le tatouage d'ange de Nabilla
Mystique

Hemelse vlucht: Nabilla's tatoeage van een engel

In deze wereld waar alles te snel lijkt te gaan, is het essentieel om de tijd te nemen om je te heroriënteren en jezelf een moment van rust te gunnen. Voor sommigen is de inkt van tatoeages op hun huid een manier om uiting te geven aan hun verlangens, overtuigingen en levenspad. Dit geldt in het bijzonder voor de Franse reality tv-ster Nabilla Benattia, die met haar getatoeëerde engelenvleugels achter in haar nek naar de hemel lijkt te reiken. Laat ons je leiden door de zoektocht naar vrijheid, bescherming en ontsnapping die wordt gesymboliseerd door tatoeages van engelen.

Engelenvleugels: een symbool van vrijheid en bescherming

Vleugels worden vaak geassocieerd met absolute vrijheid, die ons in staat stelt los te breken van aardse beperkingen en een nieuwe wereld vol mogelijkheden binnen te gaan. Engelenvleugels symboliseren ook goddelijke bescherming en bieden een gevoel van veiligheid en comfort aan degenen die ze dragen of bewonderen.

Tatouage éphémère ailes d'ange


Zweven naar nieuwe horizonten

Voor sommige mensen staan vleugels voor het verlangen om nieuwe ervaringen op te doen en op avontuur te gaan. Engelenvleugels roepen op dat we altijd kunnen rekenen op onzichtbare steun om onze doelen te bereiken en onze dromen waar te maken. Ze moedigen ons ook aan om in onszelf te geloven en onvermoeibaar te werken aan verbetering en vooruitgang.

Het verlangen om te vliegen

Het verlangen om te vliegen wordt vaak gezien als een droom om te ontsnappen, een streven om zichzelf te overtreffen en het onbekende te verkennen. Engelenvleugels illustreren deze zoektocht naar emancipatie en herinneren ons eraan dat niets onmogelijk is als je je hart erin legt. Ze zijn ook een krachtig symbool van vernieuwing en wedergeboorte en nodigen elk individu uit om zichzelf opnieuw uit te vinden en opnieuw te beginnen.

Tatouage temporaire plume florale

Nabilla: haar persoonlijke reis weerspiegeld in haar tatoeages

Nabilla Benattia, de beroemde Franse reality-tv-ster, influencer en succesvolle ondernemer, is vooral bekend om de vele tatoeages die haar lichaam dragen. Onder hen zijn de beroemde engelenvleugels, symbolen van vrijheid en ontsnapping, die de jonge vrouw naar nieuwe horizonten lijken te dragen.

De afgelegde weg

Bovenal symboliseren Nabilla's engelenvleugels haar persoonlijke en professionele reis, gemarkeerd door haar beslissende optreden in het reality tv-programma The Angels, dat haar in staat stelde haar dromen na te jagen. Deze tatoeage van engelenvleugels versierd met een aureool is een bewijs van haar sterke karakter, haar veerkracht en haar verlangen om vooruit te blijven gaan, welke obstakels ze ook tegenkomt.

Discrete citaten

Nabilla draagt een aantal verschillende tatoeages, maar één viel ons in het bijzonder op. De Latijnse quote" Amor Vincit Omnia" betekent "Liefde overwint alles". Misschien is dit een verwijzing naar de kracht van haar liefde voor Thomas Vergara, haar man sinds 2021.
Daarnaast draagt Nabille de woorden "Liefde" en "Leven" op haar handen, respectievelijk op haar en haar ringvinger. Deze woorden kunnen worden gebruikt als een mantra en zijn perfect om de liefde voor haar geliefden en het leven weer te geven.
Een andere quote die Nabilla draagt is "Everybody dies but not everybody lives", die erop aandringt om het beste uit je leven te halen en het ten volle te leven zodat je geen spijt hebt.

De verborgen betekenis achter elke tatoeage

Familiestaat centraal in Nabilla's leven en daarom heeft ze de datum "1937" op haar arm laten tatoeëren. Het is een eerbetoon aan haar grootmoeder, dankzij haar geboortejaar.
Elke tatoeage die Nabilla draagt heeft een eigen verhaal en een eigen boodschap. Engelenvleugels zijn een krachtig symbool van goddelijke bescherming. Maar de influencer draagt ook andere, meer raadselachtige tatoeages, zoals deze pijl op haar arm die naar haar hand wijst.


Tatouage éphémères flèche et plume


Nabilla's andere tatoeages

De celebrity influencer draagt haar tatoeages met trots, en niet voor niets. Op haar handen zijn stippen te zien boven haar vingernagels, waardoor een zeer harmonieus ontwerp ontstaat.

Gemeenschappelijke tatoeages met Thomas

Nabilla deelt verschillende tatoeages met haar man Thomas. Sterker nog, 6 maanden na hun relatie maakte het koppel het officieel door een tatoeage van een ster te nemen.
Ze dragen respectievelijk de letters LV voor Nabilla en OV voor haar man om het woord LOVE te creëren.

Tatouage éphémère LOVE citation amour


Tatoeages van sterren

Nabilla deelt een tatoeage van een ster op haar hand met haar man. Nabilla heeft ook haar eigen ster op haar dij getatoeëerd.
Als het sterrenmotief een terugkerend kenmerk is op Nabilla's lichaam, is het misschien haar manier om te laten zien dat ze haar geluksster volgt, die haar door haar professionele en persoonlijke leven leidt.

Tatouage éphémère étoile minimaliste


Discrete tatoeages

Nabilla heeft een dun kruis op haar ribben getatoeëerd.
Ze heeft ook een tatoeage met het Romeinse cijfer "XIII.I.XIII". Dit isde datum waarop Nabilla haar man Thomas Vergara ontmoette, namelijk 13 januari 2013.
Hoewel ze discreet zijn, zijn deze tatoeages rijk aan symboliek en betekenis.

Engelenvleugels: een populaire tattoo met meerdere betekenissen

Veel mensen kiezen ervoor om engelenvleugels te laten tatoeëren om verschillende redenen. Of het nu is om hun verlangen uit te drukken om naar nieuwe horizonten te vliegen, om hun liefde voor het leven en dorst naar avontuur te vieren, of om een geliefde te eren die over hen waakt vanuit de hemel, engelenvleugels zijn een universeel populair motief.

De symboliek van vleugels in verschillende culturen

Vleugels hebben beschavingen door de eeuwen heen altijd gefascineerd. In de Griekse mythologie werden ze bijvoorbeeld geassocieerd met de god Hermes, boodschapper van de goden en beschermer van reizigers, terwijl ze in de christelijke religie een kenmerk waren van de engelen die mensen beschermden en begeleidden.

Engelenvleugels in de kunst

Engelenvleugels zijn ook afgebeeld in de kunst. Talloze werken, waaronder schilderijen, beeldhouwwerken en sieraden, tonen deze symbolen van vrijheid en goddelijke bescherming. Kunstenaars hebben vaak geprobeerd om dit gevoel van vlucht en ontsnapping over te brengen door middel van hun creaties, waarbij ze toeschouwers uitnodigden om te dromen en na te denken.

Kortom: een universeel motief dat hoop en ontsnapping uitdrukt

De engelenvleugels die op Nabilla's lichaam zijn getatoeëerd weerspiegelen haar persoonlijke en professionele reis, maar ook haar ambities en dromen. Ze zijn een krachtig symbool van vrijheid, bescherming en ontsnapping dat miljoenen mensen over de hele wereld blijft inspireren. Als jij ook een vlucht naar nieuwe horizonten wilt nemen, aarzel dan niet om je te laten inspireren door dit prachtige ontwerp om je dorst naar avontuur en je verlangen om je doelen te bereiken uit te drukken.
Net als Nabilla kun je tal van andere tattoo-ontwerpen combineren om een universum te creëren dat je eigen verhaal en je eigen aspiraties belichaamt.

Terug naar blog