Choisir son tatouage éphémère pour le signe astro Capricornes
Astrologie

Steenbok : Tijdelijke tatoeages per sterrenbeeld

De bijvoeglijke naamwoorden vastberaden, volhardend en gedisciplineerd worden vaak geassocieerd met het sterrenbeeld Steenbok. Als je onder dit sterrenbeeld geboren bent, wil je misschien met trots de kenmerken van je sterrenbeeld laten zien door middel van tatoeages. In dit artikel bieden we je een lijst van 10 tijdelijke tatoeages die passen bij jouw astrologische persoonlijkheid voor een vrijblijvende stijl. Hier zijn 10 tijdelijke tattoo ontwerpen gemaakt voor jou en alle Steenbokken!

1. Sterrenbeeld Steenbok

Toon trots dat je bij het sterrenbeeld Steenbok hoort met het sterrenbeeld dat ermee verbonden is. Het sterrenbeeld Steenbok is een van de oudste in de geschiedenis. Het wordt meestal voorgesteld door de mythologische geit Amalthea. Dit symbool wordt geassocieerd met Steenbokken omdat het staat voor discipline en vastberadenheid. Je zou je kunnen laten verleiden door een kortstondige tatoeage van dit sterrenbeeld op elk gewenst lichaamsdeel, zoals de schouder, enkel of zelfs de pols, om je innerlijke kracht te onthullen.

2. Steenbok symbool

Mensen geboren onder het teken Steenbok hebben twee andere sterke eigenschappen: kalmte en vastberadenheid. Daarom is het zo'n goed idee om de geit met de vissenstaart als tijdelijke tattoo te kiezen. Deze tijdelijke tattoo kan minimalistisch zijn voor plaatsing op de pols of enkel, maar kan ook imposanter zijn voor plaatsing op de dij, rug of ribben: de keuze is aan jou.

Tatouage éphémère signe astro capricorne stylisé

3. Gestileerde geit

Steenbok wordt meestal voorgesteld door een geit, de belichaming van doorzettingsvermogen en vasthoudendheid. Als bergdier moet de geit veel gevaren trotseren om te overleven en veerkracht tonen bij obstakels. Als je het astrologische teken Steenbok draagt, zou je kunnen kiezen voor een gestileerd geitenmotief, of je nu een realistisch of abstract ontwerp verkiest, kies dit dier om je volgende efemere tattoo te belichamen en laat je persoonlijkheid zien.

4. Bergen en landschappen

Zoals we in het bovenstaande punt zagen, worden Steenbokken vaak geassocieerd met het geitendier. Het is eerlijk om te zeggen dat mensen geboren onder het teken Steenbok een voorliefde hebben voor bergen. Ze belichamen de waarden die Steenbokken dierbaar zijn, zoals vastberadenheid, wederzijdse hulp en discipline. Je moet vastbesloten zijn om ze te beklimmen. Je zou in de verleiding kunnen komen om een tatoeage te laten zetten die een berglandschap voorstelt en zo de overheersende karaktersterkte van je sterrenbeeld belichamen.

5. Bloemen en planten geassocieerd met Steenbok

Steenbokken,geboren in januari, kunnen geluk vinden in een tijdelijke tattoo van bloemen of natuurlijke planten. Seizoensbloemen voor Steenbok verjaardagen zijn onder andere chrysanten, begonia's, maagdenpalm, edelweiss en hyacinten.
Aarzel niet om een bloemenmotief te kiezen dat je geboorteseizoen vertegenwoordigt voor een origineel, persoonlijk ontwerp op je huid.

Tatouage temporaire de fleur myosotis

6. Minimalistische efemere tatoeages

Als je meer het discrete type bent, dan zou je je kunnen overgeven aan een minimalistische en discrete tattoo die je Steenbok teken vertegenwoordigt.
Het Romeinse cijfer "X" dat 10 betekent is een goed alternatief voor een discrete efemere tattoo. Het symboliseert het feit dat Steenbok het tiende teken van de dierenriem is.
In een andere stijl is de Griekse letter 'K' genaamd kappa een erkend symbool voor Steenbokken.
Met deze twee voorbeelden heb je een ultra-minimalistisch en discreet alternatief om te laten zien dat je bij het sterrenbeeld Steenbok hoort. Deze kleine tatoeages kunnen worden gedragen op vingers, voeten, de achterkant van de nek of achter het oor.

7. Eenvoudige ontwerpen

Om het minimalistisch te houden, kunnen eenvoudige ontwerpen een geweldig alternatief zijn voor een originele, persoonlijke efemere tattoo. Voor een discreet effect plaats je je tattoo op een intieme plek zoals achter het oor, op de ribben of onderrug.
Je zou kunnen kiezen voor een ster, maan of klavertjevier ontwerp om je dagelijks geluk te brengen of voor een speciale gebeurtenis.

Tatouage éphémère d'un trèfle à quatre feuilles



8. Geometrische efemere tatoeages

Een efemere tattoo die geassocieerd kan worden met Steenbok karaktereigenschappen zoals doorzettingsvermogen is een geometrische vorm.
Of het nu vierkant, rechthoekig of driehoekig is, vormen zijn divers en gevarieerd in de wereld van tatoeages. In efemera vind je talloze ontwerpen die bij je wensen passen. Waarom kies je niet voor een efemere tattoo die verschillende vormen combineert voor een minimalistisch, geometrisch effect?

Tatouage éphémère géométrique minimaliste pour signe astro Capricorne



9. Inspirerende zinnen

Om de innerlijke kracht van je sterrenbeeld Steenbok te weerspiegelen, is er niets beter daneen inspirerende quote of woord.
Of het nu een songtekst is, een literair citaat of een woord dat je innerlijke vastberadenheid weergeeft, je hebt keuze te over met teksttatoeages.

Citation just be you pour tattoo éphémère original

10. Ontwerpcombinaties

En waarom zou je kiezen? Als je als Steenbok verschillende efemere tattoo ontwerpen mooi vindt, wil je ze misschien combineren en je eigen unieke en originele compositie creëren.
Het voordeel van efemere tattoos is dat er geen verplichtingen aan vastzitten, dus trakteer jezelf! Afhankelijk van je persoonlijkheid en de kenmerken van je sterrenbeeld, mix en match je vormen, ontwerpen en symbolen.

Of je nu trots je sterrenbeeld Steenbok wil tonen of gewoon op zoek bent naar een idee om een van je kwaliteiten zoals vastberadenheid uit te drukken, deze 10 tijdelijke tattoo ideeën kunnen je inspireren. We hopen dat je het perfecte ontwerp vindt voor een op maat gemaakte efemere tatoeage.
Als je van veerkracht houdt, ontdek dan het sterrenbeeld Stier en de efemere tatoeages die ermee verbonden zijn.

Terug naar blog